Astiavuokraus

Astiavalikoimastamme löytyy täydelliset valikoimat astioita erilaisiin kattauksiin 150 hengelle, sekä laaja valikoima tarjoiluastioita ja ottimia.

Kaikki astiat kuuluvat talon vuokrahintaan. Voitte tiedustella astioista yhteystietolomakkeen kautta.

Astioiden ulos vuokrauksen hinnat löydät hinnasto sivulta.

Tarjoilu

Autamme sinua myös juhlien tarjoiluissa, oli sitten kyse syntymäpäivistä, häätilaisuudesta tai hautajaisista. Hinnat räätälöimme aina juhlakohtaisesti tarpeidenne mukaan.

Toimimme pääsääntöisesti Palokunnantalolla järjestettävien tapahtumien apuna, mutta voit rohkeasti kysyä meiltä apua myös muualla järjestettäviin juhliin.

Voitte tiedustella tarjoilupalveluistamme yhteystietolomakkeen kautta. Valitse lomakkeen aiheeksi tarjoilu, jolloin viesti ohjautuu oikeaan paikkaan.

Äänentoisto ja video

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman laajasti. Näin ollen juhlasalistamme löytyy kiinteä äänentoistolaitteisto langattomilla mikrofoneilla varustettuna. Voit liittää laitteistoon tarvittaessa myös oman tietokoneesi, jolloin pystyt soittamaan tietokoneen kautta esim musiikkia.

Juhlasalista löytyy myös videotykki ja 3m leveä moottoroitu valkokangas. Videotykissä on langaton esityslaitteisto, joten laitteisto toimii ”plug and play” tyyliin, eikä koneellesi tarvitse asennella erillisiä ohjelmia tai ajureita.

Vuokraushinnat löydät hinnasto sivulta. Laitteiden vuokrauksesta sovitaan tilavarauksien yhteydessä.

Pöytien järjestely

Lisäpalveluna voitte hankkia tapahtumaanne kauttamme myös tuolien ja pöytien järjestelyn saliin ja/tai salista pois. Meillä on pitkä kokemus kuinka saliin saadaan järjestettyä isollekin väkimäärälle riittävästi paikkoja.

Kantopalvelun tuotto ohjataan suoraan Vpk:mme nuoriso-osaston toimintaan, joten tuet samalla palokuntanuorisotyötämme

Pöytien järjetelystä sovitaan tilavarauksien yhteydessä.

Valmiita pöytäjärjestyksiä löydät tilat kohdasta, mutta voit räätälöidä myös oman kokonaisuuden.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä


Palokunnankatu 18,
13100 Hämeenlinna
Katso kartalta

Hämeenlinnan Vpk

 

VALIKKO